Populära inlägg

måndag 24 oktober 2011

2011-10-24 Mondag

God morgon alla här på min lilla sida som jag fått av er.

I dag är ingen rolig dag. Kl är nu 0408 på morgonen och Emelie sover ännu.

Ska väcka henne inann jag ska åka i väg med ambulansen till Forch för em genom gång.

Tyvärr så moste ju Emelie stanna hemma här i Malo då hon ska hem till SV och sina pöjkar och töser fast jag hade önskat att hon kunde stanna mycket längre för det är skönt astt ha lite sälskap så här på dagarna. Även om jag bör sova middag i i mellan åt.

Men tyvärr vardagen hinner i kapp ävenj här och det ska rulla på hela tiden.

Mitt onda som jag har runt bröst korgen finns fortfarande kvar. Det känns som om jag skulle ha ett 20-25 cm bredd resor band runt bröstkorgen som sakta men säkert dras i i hopp för var minut. Ingen trevlig känsla precis och jag är ganska så trött på att alltid vakna runt 0300 fast jag kan ligga kvar till runt 0400 men det är ganska så jobbigt,

För att sedan bli helt slut när kl är 2200 då jag ska ta mina sissta medeciner .

Ocjh mitt blodsocker ligger konstant på 225 framåt eftermidagen vilket gör qatt jag kallsvettas ganska så mycket nu mer men hoppas att dett snart ska gå över och att det kan lägga sig till rätta .

Så kl: 0630 kommer ambulansen och hämtar mig för att köra mig till Foch då J-C inte ser att köra och jag vill ABSOLUT inte köra skälv ännu till foch med alla mina droger i mig inte så bra det där  droger och bilkörning hör liksom inte i hop för 5 öre .

Så n’sta gång jag skriver så är det från Foch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar