Populära inlägg

onsdag 9 december 2009

9 December




Först vill jag tacka min lilla syster Malin för att hon kom i håg att det är i dag som jag har namsadag tcka kära du.
I dag har jag själv gett mig en klipning i page lika med dubbel v v back det är långt bak fast lite i page runt ansiktet.
Trivs faktiskt ganska så bra i det jag vill ju inte klipa av mig mit hår helt.
Hihi ja då ska man se hur det går med att få in fotto på mig som ny klipt . Vist inte värden bästa webb cam men ändå vill ju så gärna visa vad jag gjort i dag.
och det bästa av allt det var inte dyrt häller 36 € för kilppning tvättning och föning det betalar jag ju mer hemma i Sverige.
He problemet blir väll nu att jag ska försöka att hålla den här oxå hehe att springa till frissan var 3-dje eller 4de månaden har inte varit min melodi utan jag har gått ungefär vart 3 dje år ja du läste rätt det var ungefär vart 3 dje år som jag går till frissan hehe så jag är inte bort skämd med att springa dit i alla fall.
Fast jag måste säga att hon var jätte duktig hon som klipte mig.
Oja mitt illa mående finns kvar fast nu tyckte min hus läkare att det fick räkka med att ,å så illa som jag gör i bland är jag grön hehe så hon prpsade på at jag skulle ta en viss sort tablett för at se om den inte kunde stilla sig lite i alla fall så hon gav mig vogaléne 15 mg som jag ska ta 3 gånger per dag.
Så vi får väll se i morgon om det gör någon nytta jag hoppas på det i alla fall det där med att jag har ont i benen det finns inget vi kan göra något åt tyvärr.
men skriver ner vad som händer med denna tablett i alla fall jag håller tummen och har bet mina illrara amethist gusgus o grostaquin att hålla tassen för mig så får vi se hur det går

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar