Populära inlägg

tisdag 22 december 2009

22 december

I dag mår bara blä blä blä.
Jag fick en förhöjning med 50 ml i dag så i stälett för 100ml så fick ja 150 ml av anritypsinet så nu mår jag riktigt illa och har jätte ont o kroppen.
i alla fall så var jag ju tvungen o trottsa så efter 5 gången till affären så hadde jag ått med mig allt hem fick åka fram o tillbaka då min magge hadde ballat ut totalt det bara ran om mig .
så just då önskade jag en hiss som gick som en katapulk och inte en sen gångare haha men som sagt skam den som ger sig nu har jag allt hemma så i morgon kan sätta i gång och baka tårta och socker kaka haha även om fru illa försöker med alla medel så ger jag mig inte vist det gick nog år en hel del disel i dag och bilen fick bekänna färg och 3 patr byxor gjorde jag av med i dag på grund av detta.
HAHAHAHA vad gör det nu har jag allt hemma i alla fall och har durschat en sissta gång mm det måste ju bli för 4 de gången nu hehe.
Så nu sitter ja med the för det är det enda som den lilla sat mara till fru illa kan acceptera men det är ju gött med the så mig gör det inget fast det får ju inte vara någon smak på det utan silver the fast utan socker så varmt vatten o lite lite mjölk det är vad jag dricker på tisdagar efter at jag fått dropp när jag känner mig nere.
det är ju tur att jag har fått en dikt av Emelie "jag är himmelen, ingeting kan fastna på mig. Plan flyger i genom mig. Stormar dundrar i enom mig. Himmeln är fast och oförändrad, oavsett vad som händer den .För jag är himmeln"
Tycker at den säger en hel del faktiskt fast den är bättre på engeslska.
Men för att alla ska förstå så skriver jag den på svenska.
i alla fall så har jag roligare saker att göra i morgon än vad jag hafft i dag baka, o gravera färdigt på en vas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar