Populära inlägg

söndag 27 december 2009

27 December

Äntligen en dag som jag väntat länge på min yngsta dotter kom ner hit till Frankrike för att fira ny år med mig.
Jag har ju inte sett henne sedan i september då jag åkte ner hit jag hadde ju hennes andra hälvft här med min son Joakim men då jobbade Emelie så hon kunde inte följa med då.
I alla fall så skulle hon ta planet som gick 0950 från skavsta så hon fick åka tidigt på natten sta rara broder stälde upp o körde henne till Linköping där hon tog flyg bussen vidare till Skavsta men för att vara på den säka sidan så åkte hon 4 timmar tidigare än hon behövde. Men eftersom det är snö och vinter så va det bätttre att hon fick vänta på flyg platsen i 4 timar inann hon lyfte.
Och jokaim kom väl bevaren hem till sin varma o goa säng efter att ha släpt av henne och givet vis så glömde em att ta med några smörgosar till henne så joakim fick väll i alla fall minst 10 smörgåsar med bara jul skinka o senap på samt en dricka så han klardade sig i alla fall hem till Borås oi gen.
Det känns skönt at ha emelie här och att få rå om henne i 1 vecka även om jag ska till clinicken på tisdag och att både herr ont och fru illa mående kommer at vara med mig så kan jag i alla fall försöka att glöma av dom lite jag ska i alla fall försöka så mycket det går.
Jag vill ju så gärna åka till Balibo en affär som jag hittat och även kunna gå på marknaden en liten stund i alla fall vore kul hoppas det går fort med droppet denna gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar