Populära inlägg

tisdag 29 november 2011

2011-11-25 FREDAG

OJOJ  vilken natt. Det hade nästan varit skönare att sova i soffan med ena ögat öppet i alla fall hihi.
Dom satte in ett dropp i går med immunoglobuline humaine normale 100 ml  * 4 flaskor, och sedan skulle dom var 30 min ta trycket ,satten, och tempen detta höll dom på med från kl1900 i går fram till 03,30 i natt så sprang dom fram och til baka för att ta detta medans jag hade droppet .  Jag fick oxo mer vätska i kroppen då det visade sig att jag var eller är ut torkad inuti kroppen så dom har vätskat upp mig med 3 l under natten oxo och allt detta via minporta cart .

Jag vakna nu vid 0530 och kan ine sova mer min oror är mycket starkare än min trötthet. Men jag funderar på hur jag ska orka att ta mig hem i dag efter detta jag hopas och håller tumen för att fibron ska gå så bra och smärtfrit som möjligth . Dels då jag bör åka hem i  dag eftesom jag ska till Banken på lördag och sedan ska jag träffa Annapå lördag  då hon ska hjälpa mig att skriva alla pappren . sedan moste jag få tag på en massa flytt kartonger så jag kan börja att packa så fort som möjligth.  ÅÅÅ vad jag önskade att det var bara att knäppa med fingret så var jag där hihi äntligen kan jag få pynta med julsaker mm utan att höra en massa strunt Det ska bli så kuligt att  få sätta sin prägel där hihi.

Och sedan är det ju inte långt kvar tills jag ska hämta hem  min alldeles egna lilla Lalla från Paris och då får jag att göra det ska tränas så hon inte kissar inne eller bajsar utan hon ska säga till när hon vill gå ut hon ska oxo tränas att gå fot mm så jag har att göra hihi men ni ska veta att jag längar dit.

Och sedan blir det snabbt Mars månad och då ska jag hem till Sverige i gen .

För sedan ska jag  trräffa  Citron hon som är en slags socail arbetare här på Foch , och diskutera med henne om de olika hjälp organisationer som finns här i FR och att jag är i behov av en liten bil dels p.g.a att jag inte får bära ännu ”får inte bära på 1 år efter transplantationen” så jag är i ett stort behov av bil. Så jag kan ta mig någonstans men även åka för att handla.

Okej fibroskopin gick inte alls bra som väntat jag blev dålig och prov svaren har inte kommit ännu kl: är nu 14,35 och jag gjorde detta kl:0800 i morses fast jag har sovit av och till hela dagen och nu gick jag ut till doktorn för att fråga om när jag kan åka hem och då sa han inte i dag måste vänta tills i morgon .

Och jag säger shit shit men kan inget göra något åt detta det enda som nu har blivit positivt är att Citron var här och diskutera med mig och hon kommer nu att ansöka om mer medel för mig samt att jag kan få flytt hjälp . så Jag kommer att klara mig gansak så bra trots allt ändå.

Jag skulle oxo behöva gå till banken men får väll göra detta nästa vecka inget att göra något åt.

Enligt doktorn så blöder jag ganska så mycket så dom vill kolla att allt lugnar ner sig efter fibron. Å vad jag hatar denna fibron den förstör mig totalt. Och jag vill inte vara på sjukan alls men vet att det bara är för mitt eget bästa att jag moste stanna här.

I Paris så är det tjock tjock dimma man kan knapt se eifeltornet då dimman är så tjock. Och sedan är det bara att hoppas att Mr him self håller sig på mattan och inte kastar ut mina saker eller gör sönder något för mig .

Han beter sig som en tonåring så man kan inte vara så säker på han.

Men en sak är säker jag kommer alldrig att sjunka till hans nivå i alla fall alldrig i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar