Populära inlägg

söndag 6 november 2011

2011-11-06 och jag är 6 veckor gammal

Ujuj

I går vart det inget skrevet alls i min lilla blog

Men och andra sidan så var det inget att skriva om mer än att jag har min ny funne vänn sir host som inte vill ge sig alls . Och att madame sömn inte vill vara mer hos mig mer än c:a 4 timar i taget sedan  är jag vaken i 1 time för att förflyta mig till fotöljen i vardags rumet. Eftersom den fotöljen kan jag ställa in både ryggg och ben på så då blir jag lite mer sittandes .

Lite lättare att sova i halvsittandes läge än horisentelt i 8 timar i strek det gåppr inte för efter c:a 3-4 timar så värker det som bara attans i skulderbladen och lungorna känns som om dom har domnat boprt ungefär .

Och tänk att i dag är jag hela 6 veckor gammal med mina nya lungor och att det har gått så här bra det trodde jag aldrig från början . och att jag redan är hemmqa i min lägenhet bara det är ett stort plus för mig .

Jo jag vet jag är ju nu låst här i Frankrike på 2 år jag får ju inte åka utan för landet ja jo till belgien typ La Pann men det ligger ju bara 15 min från min lägenhet.

Men i alla fall så går vart det bestämt jag har blivit med vovve en fransk bulldog hon är i dag 5 dagar gammal och får hem henn den 27 december och hennes namn blev Lalla.

Så då ska jag nog kuna purch på ännu mer att gå ut och gå på eftermidagen mera än vad jag gör nu.

Mitt blod socker kronglar som bara den hihi men som tur är så har jag far som kan hjälpa mig att instumentera så jag kan åtminstånde få komma ner i sockert för på eftermidagen så ligger jag mellan 180-200 och det är alldeles för högt och huvudet det spränger .

Mne jag har fått ner det nu på morgonen dels så har jag ändrart att så nu tar jag insluinet i magen på kvällen .

Men jag ska ändra det på morgonen och middagen oxo ska bara ta i magen för då kanske jag kan komma ner mer ,

Och sedan har han hittat en blodskocer blus kokbok och info som jag ska köpa så jag kan hålla mig strikt i början för att sedan lättare kunna förstå hur jag fungerar med mitt socker.

För som sagt får jag bara ordning på det så löser jag nog många problem tror jag

1 kommentar:

  1. Tack fina AC franska bamse kramar har jag aldrig fått tar emot dem gärna <3

    SvaraRadera