Populära inlägg

torsdag 17 november 2011

2011-11-17 Torsdag

Så vad har hänt i dag då jo jag har varit nere i källaren och hämtat upp mina jul låder tänkte jag skulle börja så smått och jul pynta här. Dels så kommer ju Lina och Desirée och Jasmine hit så det ska bli kul att få fira jul med mina i gen .

Det har jag inte gjort på 4 år nu. Hihi jag hitta illrarnas julstrumpor 2 stycken så dom får barna låna hihi tur att dom inte sovit i dom haha.eller ättit i dom .

Dom har ju bara hängt som prynad utanför buren.

Sedan har min lilla tränare Anna varit här så jag har cycklat lite och sedan har v i gått ut och gått en stund. 

Och vi fick pratat en hel del jag och Anna om allt som hänt här hon var väll inte så glad åt det men hon tyckte att jag skulle flyta hem till henne .  Men det klan jag inte jag stanar här till Mars månad i alla fall. Om inget annat så får jag ju reda på hur jag ska göra nu nästa vecka när jag åker till Foch och ska prata med psykologen och sosciaol assistensen.

Ja jag moste nog prata med DR: Stern oxo ha det lär inte bli så himla lätt.

Efter dett nu på eftermidag så hitta jag små söta kartonger som jag tänkt använda men det säger jag inte till vad här för det blir ju inget kuligt alls då men jag jag tyckte dom var fina och söta mycket att fylla i med massor av gott .

Och nästa vecka ska jag och Vinie försöka att åka till Lille IKEA för att julhandla lite jag mat och hon saker på Ikea ja det kan nog bli något sak till mig oxo hihi.

Men vi får se hur det blir med det för jag ska ju till Foch den 24 november och dom tror att jag skla åka hem den 25 i gen vilket jag inte tror på dels så ska jag ju ha den där underbara undersökningen  fibro och jag mår inte alls bra av den så det återstår att se hur jag mår.

Skulle vara kul om vi kunde ta ikea till helgen för då kan jag köpa pepparkaks husen .plus lite annat små handukar till Lalla och en hylla till henne att ha i hallen där hennes koppel kan hänga och handuk att torka av sina tassar på. Plus lite annat småt och gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar