Populära inlägg

tisdag 9 februari 2010

9 Feburarie

Det är nu 18 gånger som jag tagit mitt antitrypsin dropp och både herr ont och fru illa mående och barna frossa, hetta, huvudvärk, kallsvettig dom finns ständigt vid min sida och i bland så tar nog fru illa månde in sina syskon på kaffe eller någotför då mår jag så illa så jag vet inte vad jag ska göra.
Jag tänkte i alla fall att nu ska jag visa lite bilder på hur det kan se under min vistelse alla dessa tisdagar som jag går. Det slår mig en tanke varför har jag fått just tisdagar. Min tanke går direkt till en mycket bra bok som jag uppmanar alla att läsa det blir mycket gråt ,skratt men trårarna rinner i genom hela boken. Den är väl läst hemma hos mig här den säger så mycket.
TISDAGAR MED MORRIS den är helt enkelt under bar försök att hitta den boken och läs den för den äsger så mycket.
Men nukommer bilderna jag tagit i dag tyvärr är det ingen bra kvalite då jag tagit dem med min mobil. Och jag kunde inte fota som jag i gentligen ville då det låg en annan dam i samma rum,
först ut är den speciella Franska sjukhus kaffe kopp eller ja mug eller igentligen skål i mina ögon.

som ni själva ser så vill jag nog säga skål med kaffe o mjölk hehe.
sedan kommer själva maskinen som räkanr ut hur mycket och hur länge det ska ta inann allt är inne i mig .

och så själva dropp slangen eller kanylen som går in i min arm.

och så har vi själva dropp påsen med Antitrypsinet.

och så har vi en säng som står till för fogande för min del om jag skulle behöva hehemen inte jag inte ägrar att lägga mig i den än så länge i alla fall jag lär ju få ligga i Paris och sedan i Lille så det räker nog och blir över.

och till sist jag hhaha med det ska ni veta det är banne mig inte lätt att ta en bild på sig själv med en mobil telefon men det är jag i alla fall hahaha,

Som sagt inga bra bilder alls inte men i alla fall något så ni kan se.
Det börjar att dra i hop sig till den 20 gången undrar jag om jag ska fira det eller inte hehe i dag är jag på lite jävulskt humör hehe för i går så mådde jag så fruktans värt illa att jag trodde hela tiden att jag skulle spy vilken sekund som hälst men efter en lång nats sömn så gav det med sig haha.
så i dag var jag ju på sjukhuset som ni såg sedan han jag med en liten sväg via mraknaden oxå och träffa på min lille marknads kille så jag fick handlat lite nya kläder av han hehe. bilder på dom finns på min facebooks sida eller picasa sida det är bara att googla så får ni fram ganska mycket.
Min yngsta dotter har fått tag på en tingings utklipp som hon ska scana in åt mig kankse lägger jag ut den här för den var tydligen bra enligt henne får se hur jag gör.
Hoppas nu att detta håller i sig att jag inte blir sämre i morgon för jag har en del att göra i morgon ska åka i väg o koll på en tränings lokal som jag jkan gå till dom har syrgas m.m som jag får använda. Sedan måste jag tilll posten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar