Populära inlägg

onsdag 24 februari 2010

24 feburarie

dagens bravader i 3 olika affärer på en o samma dag.
Måste säga att jag tycker själv jag är duktig som har hunnit ed 3 st nu på förmidagen jag är imapd av mig.
Sedan ringde min yngsta dotter och tala om att hon hadde gett 2 rör med blod för att kolla om bär på denna sjukdom som jag har vilket jag var väldigt imapd av för hon lämnar inget blod i arm vecket om inte hon får ha med sig någon men det gjorde hon i dag GRATTIS emelie,
Nu tillbaka till det jag handla och givet vis vart det ju en sak till de små oxå hihi kunde inte motstå denna under barat söta korg få se hur länge den får leva här hemma men som sagt kunde inte mot stå den

som ni ser så är den helt bedorande tänkte ge den sedan när jag har städat o det blir nog i morgon det för jag orkar nog inte mer i dag.
Ska bara ploka upp min assistent som jag fått av Jean-Claude så jag kan baka utan att behöva trötta ut mig. Jag hitta ju ett litet bra bord oxå i dag till den för en bliig peng 10 €inte farligt alls tycker jag.

Sedan hita jag ju lite till mig i alla fall hehe jag har ju som sagt gått upp i vikt äntligen problemet är ju nu att jag inte har några byxor som är lagom utan alla är för små så jag tänkte som så att ja köper inga byxor utan köper pans i stället och hitta jätte söta sådana så det blev hela 6 par så nu har jag i alla fall och en söt pyamsa och nya under kläder .





Så här blev det när jag fick in den i köket o assistenten kom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar