Populära inlägg

onsdag 14 april 2010

14 aprill

i går så var jag och tog mitt 26 dropp av antitrypsin.
Allt gick förvårnads värtr bra trots att jag nu mer har en läder arm veck så dom får trycka som bara den för att komma i gen.
Träffa en av mina läkare på sjukan och diskuterade hur vidare vi skulle göra med mitt dropp nästa vecka för då är jag i lille den 20 och det är en tisdag.
Så hon gick i väg o ringde till Lille sjukhus för at fråga hur hon skulle göra.
Dom sa att dom skulle ge mig droppet den dagen för jag ska ju ändå stanna där i 2- 4 dagar.
Dels för de prov agningar som jag ska ta inför transplantationen vävnads-prover m.m och sedan ska jag lämna en hel del blod inför min egen op.
Dom kommer alltså att använda mitt eget blod vilket gör mig ganska glad för då är man utom risk för att få ev aids eller något annan sjudom.
Jag måste säga att det är väldigt bra att man kan göra så att man kan lämna blod inför sin egen op då har man ju liminierat ganska så mycket risker faktiskt.
Klart att det inte fungerar med en akut op men en planerad op så kan man ju detta.
I alla fall så gick droppet in som det skulle och jag börjar att känna mig som en mijonär nu dom ger ju mig ett dropp som kostar en hel del pengar själva droppet koster ju c:a 7 tusen sv kr men så till kommer det ju preparering av det då det är en foum och KALT så dels så måste dom värma den i mikron och sedan preparera den.
Där efter så används då en maskin för att det ska gån på 35 min så det blir ganska mycket pengar till slut.
Och den dagen allt blir klart med min transplantation hihi ja då är man ju helt plötsligt en vandrade mijonär inte i pappers pengar men all den sjukvård som jag då fått med persaonal , dropp, transplantation, och medeciner, ja inte glöma av rehabiliteringen som jag går på u inför transplantationen och den som kommer efter åt.
Så jag tackar värkligen Franska staten för allt vad dom gör för lilla mig. Man känner sig värkligen välkommen även att man kostar staten en hel del pengar och det gör ju att man blir vänlig även om det gör ont som bara den i min kropp så ger jag alltid ett stort lende till alla inom vården. För dom ger mig enormt mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar