Populära inlägg

torsdag 19 november 2009

19 November

I dag har det varit lite lättare att andas inte så mycket illa mående alls så det var skönt. Hadde Alain här i dag så vi gick i genom alla dessa fråge formulär som jag måste fylla i. Hehe inte så lätt när man inte kan läsa franska hehe men ALAin hjälpte mig i genom alla dessa 10 papper så nu är detta gjort.
Och min första egna lapptop är hos fabreor doktorn Nicolas min egen lilla data doktor här i FR han ställer upp så fort det är något så är han här på 5 röda för han vet hur viktiga mina lapp toppar är för mig. Jag hoppas värkligen han kan spara min IBM data för där har jag alla korder m.m. Typiskt mig jag har varit duktig nu ett bra tag och spratat allt på en extärn hård disk från IBM men det de sissta 2 veckorona har jag ine sprat något gaaaaaa men jag tror att han kan fixa min lilla data.
Och inte är det kul att sitta här i FR när min älsta dotter blir så pass sjuk att hon måste in till akuten. SOm vanligt så ringer jag min yngsta dotter.
Jag måste få säga att när det väll gäller något så ställer alla mina barn upp dom är och förblir underbara.
Dock lite synd att den yngsta alltid får dra det tyngsta lastet med allt hemma i SV. Men hon har en undebar pojkvänn som ställer hel hjärtat upp för henne en kille som värkligen har kommit in i familjen utan krusidull eller så.
Han har ju faktiskt varit hos mig utan henne och hälsat på mig här nere.

MIn älsta dotter ska tydligen få åka em i kväll fast barnbarna får stanna hos min yngsta dotter i natt i alla fall.

tyvärr så blev det ingen spruta för mig i dag utan den blir tydligen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar