Populära inlägg

måndag 5 mars 2012

2012-03-05 Mondag

Sitter i Jc lägenhet och tappat lusten totalt.

Ingen är hemma mer än jag och Lalla.

Jag skulole börja att packa i hop mer aqv det som ska med till SV men orken försvinner ute har det blåst och blåser fortfarande ful storm med regn och hagel.
Så insperationen vill inte inbefinna sig alls.

Dels så börjara jag att svacka med att skriva i min blogg oxo jag som var så duktig med med detta varje dag
.
Men att vänta tar liksom lusten ur mig totalt. Smärtan som jagg fortfarande har i bröst korgen vill inte försvinna.

Min vikt går inte ner så jag tror jag har hamnat i en ond cirkel.  Där jag bara vill hem hem.för jag känner att jag har inget mer här att göra jag bara finns försöker att få dagarna att gå men det är jävligt svårt.
Det är som att jag är fast i ett ekorre hjul som bara går runt o runt och ingen kan bryta den eller ingen vill bryta den.

Lalla leker och har skoj fast hon märker att jag inte är på topp hon tjatar väldigt mycket på uppmärksamhet och vill vara i knät ganska ofta upp och ner hela tiden. Så jag tror hon känner på sig att något kommer att hända men hon vet inte vad.

Allt är så jävla förrvirande och krongligt här nere jag kommer nu att ha en kontroll på mig dels för att jag skriver mitt namn med Anna-Carin fast i mitt pass så står det klar eva anna-carin jag heter anna-carin fast här nere så kallar dom mig för eva inskriven på lassarett som eva fast på skatte verket står jag som anna -carin så dom är fundersamma på hur och vad jag heter hur fan ska man förklara för dessa affla franska myndigheter att i mitt persaon bevis så står det klar eva anna-carin och jag kallas för anna-carin
Det blir bara så mycket mer jobb för inget ting bara en affla massa tjafs för nada jag kan inte hjälpa att mina föräldrar har satt eva före mitt riktiga namn som då är anna-carin . Fast jag håller med dom låter bättre än tvärt om så ja jag får väll se hur detta slutar jvla byrokrati och specielt här nere dä'r dom älskar att rota i andraas och dom vågar ju inte ens lita på sig själv ju lustigt folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar