Populära inlägg

onsdag 28 december 2011

2011-12-28 ONSDAG

För första gången på lämnge så vakna jag med illamående och var ganska så hängig i dag ppå morgonen . och trot om ni vill men jag har känt av att jag har blivit operad för fy fagerlund vad ont i bröstet jag har haft i dag.

Så ja man kan väll säga att jag körde i över 8 timar med bara 30 min rast så det vart ganska så jobbigt men samtidigt väldigt kuligt.
Men men allt har ju sitt pris att betalas som sagt och på ett sätt så är det ju skönt oxo att vaknna med lite smärta för då vet man att man lever i alla fall.
Men i  alla fall dagens händelser blev att jag O Lalla tog bilen till silviane för hälsa på henne och james och för att visa upp Lalla . Givet vis så blev James helt galen i Lalla men han lugna ner sig ganska så snart för jag satte på baby kanelen hihi så då vart james instreserad av tv i stället och lilla Lalla kunde vila ut i sin vagn
Men det har nog sina randiga orsaker oxo för att i går så åkyte jag tur o retur till Paris starta kl:0800 på morgonen och var hema vid 16,30 jag var och hämta hem Lalla min lilla hund.
Och jag fick middag vilket passade mig jääte bra för då slapp jag laga hemma hihi.
Sedan bar det i väg till Jardiland för att köpa mat och toalåda för valp och givet vis så vart det en tröja till lalla Lalla för hon frös så dant.


För dena första jag köpte var alldelse förstor till henne ännu men till nästa vinter är den nog lagom för henne .hihi
 
Hon kunde kliva ur armarna bara si så dä'r så den får vänta tills nästa år faktiskt.
Och nu  ligger hon under data bordet och sovber på mina fötter hon har gjort ett par svängar till sängen för att liksom tala omm att hon vill sova redan hihi men hon får vänta tills kl är 22,00 iann det blir dags för sängen vilket hon inte tycker alls .
Mitt illaående har nu gått över men jag har kvar smärtan runt bröst korgen och lite huvudverk men det ska nog gå över det oxo . Lite mer motion i morgon så ska vi nog lösa det oxo . allt går att lösa bara man vill. Att klaga kommer man inte långt på i alla fall. så jag säger kram så länge så syns vi o hörs vi snart i gen .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar