Populära inlägg

söndag 11 december 2011

2011-12-11 SÖNDAG

Oj i dag har det inte gått många knop här inte . Jag vakna till och med sent 0655 inte så vanligt attt jag vaknar så sent hihi brukar vakna vid 0600 men inte i dag.
Men jag har i alla fall packat i hop 2 stycken vakun påsar med sommar kälder i dag så nu  har jag tömt 3 kartonger ocg det under lättar ju sedan den dagen jag ska åka hem till SV lättare att packa i vakum påsar än i stora kartonger som bara tar en massa plats.

Jag vad har jag gjort mer jo jag har ättit mosaka till midag i dag gått för det var länge sedan ag åt detta sedan tänkte ta och stecka lite potatis mos till typ plättar med skinka till till kväls maten för jag fick en massa potatis mos över i går.
Ja jusr det jag har packar tre kartonger som ska i väg till SV oxo oxh sedan har jag scrappat 3 mindre kartonger som jag tänkt attt ge till min städare ., tränare och hon som äger huset jag bor i . tänkte  åka till ikea i morgon inskaffa peppar kaks hjärtan som jag tänkte glasera med flor socker då jag inte känner för att göra en massa jul godis det blir ju bara jag i jul så då räker det med poppkorn hihi jag har ju ingen julmust ändå eller jul skinka.
men det gör inget jagg tar i gen det nästa år ändå.

Ska se om jag in te kann inskaffa en jul talrik på ikea som jag kan äta  får se vad dom har till middag för jag tänkte ta hel hel dag utan tider attt passa och bara gå runt ikea och kolla runt och så inskaffa docke sängenn som jag sett dom har till min lilla Lalla som jag ska hämta den 27 dec.

Annars mår jag alldeles oförskämt bra jag trivs här ute i bland kan jag sakna havvet brus men då har jag ju skogen och titta på. Men framför allt jag känner mig tillfreds med mig skälv och jag börjar att sakna lilla Lalla för då kommer jag ut ännu mer än vad jag gör nu hihi.
Det är så lätt att fastna på 2 dra våning framför datan eller scrap booking mmm.
Sedan hoppas jag att Maria har tid att kommma hit ner i Januarie så jag kann visa henne runt lite jo Maria här ute i Berg så är marknaden på  Mondagar  och den är större än den i Malo hehe bara så du vet :):)
nu är kl snart 1700 och jag börjar bli kaffe sugen ska nog gå ner o fixa en kopp kaffe till mig tror jag .

1 kommentar: