Populära inlägg

torsdag 11 mars 2010

11 Mars

Som vanligt så ligger jag efter hihi inget att göra något åt tyvärr i bland är man flitig och i bland inte.
Så i alla fall så var jag och tog mitt 21 -andra antitrypsin dropp,
Jag hadde även gjort en vas till dem som jag graverat och fyllt vasen med choklad i stället för blommor då jag vet att många kan vara alergiska på ett sjukhus.
Vasen uppskatades lika så chokladen hadde även gjort ett scrapp kort till dem .
och som brukligt så inbefann sig både herr ont och fru illa mående framåt eftermidagen och var som starkast i går.
Jag sitter ju ganska så mycket nu merr då jag inte orkar så mycket men i går så fick jag ett ordentligt ryck att bak så det blev både släta bullar så man kan göra semlor och rimbo bullar efter det så sov jag säkert i 3 timmar men det var det värt.
Ska väll oxå erkänna att jag har ganska så ont i armar och ben samt mina lungor.
Eftersom jag då i går höll i gång så pass mycket så jag fick lov att höja sytgasen ganska så högt och detta innebär för mig att jag har näs blod nästan hela natten,
Men vad gör det det är ju så gött med hemabakde bullar och framför allt här nere då det inte går att köpa släta bullar utan choklad i hihihi.
så man får ju lov att lida lite pin i emmalan åt om man vill ha något extra när man är här.
vist är det jobbigt att ha näs blod en hel natt för på mrgonen så är man helt slut vimsig och ont i huvudet efter att ha appat blod under natten men jag säger som så att blod det bildas ju mer av det än antitrypsinet så då gör det ju inget om jag tappar lite för det är ju inga mängder som kommer från näsan utan det droppar ungefär i 6 timar sedan vart det över.
ja okej då vist det käns nu på morgonen för jag har ont i huvudet och är lite vismsig , men jag har något som gött i frysen i alla fall så jag kan ju trösta mig med det i alla fall.
Och sedan kan jag sträcka på mig att jag fick i hopp 2 bull degar i går med syrgasens hjälp förstårs men i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar