Populära inlägg

onsdag 8 december 2010

2010/12/08 Europas Rikaste 49 åring



Japp det stämmer ända ut i finger spetsarna. Jag satt ner efter att ha städat hos killarna och sedan för att släppa ut mina killar gamlingarna på balkongen dom fulkomligt älskar att vara där i ett par timmar om dagen.I alla fall jag satt mig vid datan som vanligt när jag ska vila hehe jag är ju inte som andra sopm bara kan sitta utan jag moste göra något medans jag vilar jo tack jag vet att jag är en knas boll med detta är Anna-Carin så sto hon är hihi.
I alla fall så satt jag här vid datanm och lekte med fram vill medans min andning fick gå ner i varv och jag får upp mitt syre i gen jag stroppar när jag går ner till 89 och så sitter jag tills jag nåt 95 i gen sedan är det full fräs i gen hehe.
JO nu till saken varför är jag helt plötsligt rik undrar ni nja ska sanningen fram så har jag eller blev jag rik på riktigt året 1995 när drucilla födde sin första kull då började jag att bli rik.
Nu tror ni antagligen att det gäller pengar jag blivit rik på haha nopp där fick ni lååååång näsa jag började att blir rik 1995 av det bästa av det bästa någon människa kan ha eller få och är väldigt få förunnat men jag är så lycklig att jag har dessa vänner i min krets.vi har tillsammans genom gått soliga dagar stormiga dagar regniga dagar. dugg rgns dagar åskaoch blixtrande dagarmen vi har alltid hållt i hop oavset vad då har man vänner som varar livet ut och även efter.
Dessa under bara vänner har sänt så att i dag klockan 1300 ringde det på dörren och det var posten som kom med packet där stog han med ett stort blått Sverige packet med mitt namn på och på bak sidan stod det NU undrar du allt vad detta är. Vilket var så sant så sant.
Jag öpnna packet det är så synd men min data är fortfarnde på reperation då den absolut inte gillade mitt kaffe så nu vet jag i alla fall att mitt svenska KAFFE FÅR JAG BEHÅLLA FÖR MIG DEN BEHÖVER JAG INTE MED MIN DATA MER FÖR DEN GILLAR INTE KAFFE, I alla fall jag har fotata allt så fort jag får till baka min datat så ska jag lägga ut bilderna på packet.
Kan ju berätta vad som var i 1 kartong med micro popcorn
1 kartong med annas pepparkakor
1 ask aladion
1 ask paradis
1 220 g mjökl choklad
1 påse skum juleskum
1 påse kex choklad 1 st kryss och knåp
1 bok frost nätter och i boken var det värdens sötaste jule get som man har som bok märke jätte söt var den.
En under bara gåva som är sent med inte bara godis och kryss o knåp eller bok utam också med massor av kramar och kärlek från mina underbara vänner .
Sara, Maria, Robert, Madde,Elin och Johan
Jag är så underbat lycklig att få ha er som mina vänner ni ligger varmt om mitt hjärta och det går inte en dag utan att jag tänker på er. Ni ska veta att det blandanat är ni och barn barn barn och syster min som gör att jag orkar med denna sjukdomen. jag förstår värkligen varför andra kastar in handuken för den är kanon jobbig att ha med att göra men jag har så mycket kärlek runt mig så jag orkar med att bära denna sjukdomen med högburet huvud. Fast ja i bland ramlar jag ner men det är oxo viktigt att få ramla ner 1 dag så man kan vända på sidan i boken och forsätta . Och ni ger mig styrkan och maten livsgnistan för att orka vidare och kämpa vidare.
Ni är underbara vänner som finns i mitt hjärta varje dag varje minut och sekund.
Tack så j'ätte mycket en helt under bar översakning och jag njuter i fulla drag bara av att se packet bar det gör mig upprymd och glad o sprallig och framför allt lycklig av att ännu en gång fått vakna upp denna dag. tack kära under bara vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar