Populära inlägg

onsdag 24 november 2010

2010/11/24

jaha då har man även varit hos hus doktorn.
I måndags var jag ju och tog mitt antitrypsin dropp och jag hadde inann vi började 38 i feber vilket är ganska mycket för min del då jag ligger på 35 i nu läge då allt är ok med mig.
Då visade sig att jag hadde sinuit på höger sidan mm okej 3 nya medeciner hihi en antiflamatorisk och efter som den ger väldigt rinnande av föring så fick jag en medecin för det och den 3 dje var näs sprej avamys. Min feber ligger nu på 37,5 på morgonen och på kvällen är den runt 38,5 39 och detta har jag ju hafft sedaqn i fedags kväll när jag upptäckte att jag var dåsig .
Okej i alla fall så skulle jag till min hus läkare för att förnya lite andra medeciner som jag har . Hehe och givet vis kunde hon inte låta bli att undersöka mig oxo mm hon hittade min ömma stakars höger tumme som nu mer är blå på knogen och neråt då det gör så jävla ont att andvända tummen så jag har nästan slutat att använda den vilket resulterade i att hon fann att jag hadde artros i hela tumm leden ända ner mot hand leden mm så givet vis fick jag nu 1 till medecin för detta som jag ska äta resten av mitt liv. Där efter tog hon tycket och det var ju gevet vis högt den ligger på 17 så det är lite väll högt har nu legat melan 16 och 17 i 2 veckor så nu åkte jag ju givet vis på att äta yterligare 1 medecin för detta och även det antog hon för resten av mitt liv.
Haha börjar nu se ett mönster hos mig jag är en vandrande apotek människa som har hela magen full med medeciner som ska tas 0600 1200 1800 2100 så ni förstår att jag har en hel del .
Och det roligaste av allt är att när jag får mina nya lungor så blir det minst 15 olika tabletter till att äta för mig under dagens lopp.
Hahah så prata om drog missbrukare. Hihi jag nytjar ju inte tobak längre det är ju över 1 års sedan som jag sluta alkohol är lätt räknat på 1 and per år så något moste jag vara missbrukare på då hihi.
inte så konstigt att jag inte kan äta frukost eller middag jag blir ju redan mätt inann jag fått i mig maten hehe och då är det ju inte konstigt att jag inte går ner i vikt för man moste ju äta ordentligt och röra på sig och inget av detta stämmer in på mig längre. Men gud vad jag längtar efter nya lungor så jag kan börja cyckla simma rida gå i vatten ta en durch ståendes utan att behöva sitta. för er som inte har denna sjukdomen tycker nog att det verkar ganska löjliga önskaningar man har men det är så änkelt för er att bara gå ut och gå i fint väder regnint väder vinter värder. jasg får inte gå ut i regn bara vis sol men alla jobbar så då kommer jag inte ut för det i alla fall.
Men en dag så kan jag oxo skriva att jag varit ute och gått eller varit ute och cycklat gått på gym osv gud vad jag längtar efter denna dag då jag får göra allt det där. Bara som att åka till Belgium LApann och ta en kaffe mm under bart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar