Populära inlägg

tisdag 10 december 2013

2013-12-10 Tisdag

nu sitter jag här i gen och svär över datan ett dött ting som bara gör som jag gör och inget annat. hihi och lik förbanat så svär man och dom iderar över den dumma datan och man säger att den gör inte som jag vill den har ett eget liv hehe.
Nu är det ju som så att jag vet att den inte har ett eget liv och den gör som jag gör fast i mitt huvud så vill jag att den gör något annat. Tänk vad konstigt man kan va.
I alla fall så var jag på SÄS i dag och prata med min kurator om hur jag i egentligen mår under allt detta som har hänt mig under detta året. '
Å Tänk hon hade allt på datan alla gånger jag åkt ambulans in och var jag har legat inne och vad dom gjort och vad dom misstänker men inte kommit fram till något beslut ännu.
 Hon för står inte hur jag orkar att leva i detta kaos som jag nu lever i att aldrig veta när jag måste in i gen.
Eller som nu att både ring musklen och urin mynningen har slutat att fungera så det rinner bara när jag måste gå på toaletten (vilket innebär att jag inte kan hålla tätt tyvärr längre ) men hoppas och tror att detta ska ge med sig så småningom. men det är ju inget jag kan hjälpa eller rå för.
och i eftermiddags så var jag hos fot specialisten och fick då till svar att min högra fot inte reagerade som brukligt och´att pulsen var väldigt ojämn. Jag har oxo sår som inte läker på den foten.
så ja vad ska man säga jag är ju diabetiker så allt kan ju hända nu eftersom det är svårare att läka nu mer .
, jag är ju oxo väldigt infektions känslig så jag går ju fortfaranande på Hiztamin som jag tar 1 gång i veckan i magen på mig skälv mellan 30-40 ml
så det är ju ingen förändring åt rätt håll snare tvärt om .
Men som jag sa det är bara att bita i det sura äpplet och tänka som så att det finns dom som har det värre än jag .
I morgon ska jag lämna en massa blod prover i gen som jag nu mer gör varv annan vecka samt urin prov.
ja det är jobbigt att vara sjuk pensionär  det är fult upp ingen rast och ro här inte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar