Populära inlägg

tisdag 21 juli 2015

2015-07-21 Tisdags kväll

Oj vad tiden har gått fort och vad jag har letat efter mina inloggningar till bloggen.
Ja ja men nu äntligen har jag kommit in i gen hihi skam den som ger sig.

Ja vad har hänt under dessa två månader som jag inte varit här inne.
1) har fått en kanon fin altan på fram sidan


och jag är jätte nöjd. det är Snikaren Jan Karlsson som gjort stommen och taket . Resten har jag och Joakim min son vi gjorde golvet och jag klädde in rampen.
2) sedan har jag satt en massa blommor och frukt ,grönsaker som växer som bara den.
3) planerat in hur jag ska ha det inom hus med färger o tapeter. detta kommer att ske under hösten och vintern.
4) målar i mellan och in samt utsidan av fönstren jag har 6 fönster och en balkong som ska målas nu under sommaren. Inte så lätt när det hela tiden regnar eller så är det alldeles för varmt för att måla.
5) nästan alla ytter dörrar har jag målat färdigt har bara en kvar och det är till det nya förrådet jag bygger på bak sidan ett kall förråd. hihi stommen o tak har kommit samt en dörr men det fattas vägg hihi. men som sagt det är pengar oxo så det går lååååångsamt fram.

Funderar många gånger på om man skulle lägga ut en blänkare på FB för det verkar ju vara väldigt poppis att göra detta och samla in pengar på detta görs ju både här i SE och i USA. och vad jag förstått så går det väldigt bra för dom att tigga i hopp pengar. eller ja hehe jag vet jag sätter mig utan för maxi så kan jag nog få i hop till en vägg ganska fort.
nä skämt o sidor skulle aldrig vilja tiga till mig pengar på det viset..

Nä på ett sätt är jag glad att det går långsamt för då hinner jag glädjas åt det som är färdigt någorlunda för det som saknas är ju en engelsk veranda gunga men den ska ju då byggas från början så det lär ta en liten tid. men det gör inget för då kan ja få njuta av den under hösten och längta till våren då jag kan sitta ute i gen :) bra va,

Ja annars går det sin gång här hemma endast en gång har jag åkt in akut under dessa två månader som jag inte skrivit något. och det var för att jag blir så himla svullen på underben och mina fötter så dom ser ut som små klossar allt är jämn tjockt från knäna ner till tårna.

Men nu har jag fått stöd strumpor som jag ska använda så nu verkar det ha lugnat ner sig lite.

Men jag har fortfarande väldigt svårt att sova . jag har nog miljoner myror i mina ben så det är svårt att koppla av inför sömnen.
Tycker att jag skulle vara jätte trötter på kvällarna vilket jag är men efter att ha legat en stund så kommer dessa myror och gör sig påminda att dom finns.

ingen skön känsla kan jag på stå dels så sover jag med en appne maskin som stönar och stonckar och sedan dessa jävla myror som springer upp o ner för mina smal ben kan man bli tockigare än vad man är tro.

Lalla mår toppen som bara en fralla kan hon sover leker och gör nr 1 o 2 och äter . tar mer än gärna en mums bit på ike färdiga morötter i landet aj aj säger jag men hon bara tittar på mig som om jag var ett ufo . spelar väll inga roll om dom är mogna eller inte dom är ju lika goa för det tycker hon. säger bara en sak Mongo är vad hon är hihi min lilla gris.

Mor har jag haft här i en vecka och det var jätte kuligt att ha henne här.
fick gjort en hel del då med c:a 25 st burkar med aromia gelè blev det så det ska bli gott hoppas jag till hösten grytor mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar