Populära inlägg

lördag 23 maj 2015

2015-05-23 Lördag

hej och hå vad det går . nu snart har jag en underbar fin altan med tak. För i går så var jag , lina och hennes Pojkvän på Byggmax och hämta hem material till bygget.
För på Måndag kommer min underbara snickare Janne Karlsson för att bygga upp allt som jag hämtat hem.
Jag är så glad och tacksam att jag kunna göra detta för då kan jag äntligen få sitta ordentligt ute även på framsidan för det är ju där som solen stigen upp och värmer först .

Men efter5som jag nu inte kan vara i direkt solljus längre då det nu har visat sig att jag bränner upp mig blixt snabbt och jag får en massa konstiga utslag så är det bäst jag sitter under tak.

och snart kan jag även ställa in i mitt nya kall förråd som jag oxo håller på att bygga eller ja inte jag personligen utan min snickare Janne Karlsson  samt mina barn och svärsöner.

Det ska bli så skönt att få i ordning lite så får jag bättre plats i det varma förrådet :)

Och snart kan nog mitt staket runt om min tomt oxo bli klart.
Så det blir ganska många punkter jag kan bocka va på min göra lista :) vilket glädjer mig enormt mycket.
Det enda jag inte har kunnat bocka av sedan 2012 är franska Assurance Maladie dom håller fortfarande på att jävlas med mig.
Så snart blir det så att försäkringskassan här i SE stämmer Assurance Maladie i FR och dom lämnar in till högsta domstolen då dom gjort helt fel.

Man kan inte eller dom får inte bara stänga av en utbetalning utan att ge information om varför.

Det är så tråkigt när man måste strida och kriga för sin rättighet.

Och så vet man att det sitter en massa affla människor som skor sig på de mindre. Men det finns oxo människor som luras och ljuger så stora dom är även här i Sverige.


Ja min sjuk dom den blir ju inte bättre kan man säga men ingen ide att klaga för det hjälper ju inte,
Min benstomme börjar nu att säga i från ordentligt jag har nu sedan ett par månader tillbaka konstant värk i höfterna och lederna. Jag har väldigt svårt att somna kunna slappna av och detta på grund av den värk jag har, Men man vill ju inte ta värk tabletter heller p.g.a av att man äter ju så himla mycket mediciner ändå. så då försöker man ju att stå ut ändå.

Hoppas nu att värmen kommer och stannar ett bra tag för då kan ju min verk släppa en del <3 det="" helt="" nbsp="" och="" p="" underbart.="" vore="">

tisdag 12 maj 2015

2015-05-12 Tisdag

ja att var sjuk är absolut ingen höjdare det måste jag nog erkänna.
Har nu i dag suttitt ett par timmar för att kombinera i hop ett brev till L´assurance   Maladie Flanders för att få dom till att antingen öppna mitt konto i gen efter att dom sluta att betala ut min pension .
Detta sluta dom med år 2012 så det är uppe i många pengar nu efter dessa år.
Försäkringskassan här i Sverige har sänt många gånger till dem men dom svara inte jag har nu sent 10 gånger med rec till dem men dom har bara svarat mig en gång och då svara jag till baka med all den informationen dom ville ha . Men sedan dess så har jag inte hört något från dom i Frankrike.
jag är och för blir inget fan av fotboll men det Slatan sa detta passade in på FR som handsken synd att han fick ett straff för  egentligen så är det FR som ska ha ett straff.

Många tycker att  Frankrike är ett fint land ja jag håller med södra Fr är väldigt fint.
Men dom behandlar sina medmänniskor som mindre vetande och skit dom gör lite som dom själva vill herakin är väldigt populärt där nere. Har du ingen status så som chef eller ägande av ditt företag som då ska gå med mycket vinst ja då behandlas du som om du inget är värt.
Alla mäniskor är väll lika antar jag oavsett om du arbetar på golvet eller inte.

Tyvärr så lever herrakin så kraftigt och det går inte att tvätta bort på någon av det franska folket det har jag sett och jag vet av erfarenhet detta tyvärr.

Detta är skrämmande inte så konstigt att alla fransmän /kvinnor är misstänksamma mot varandra.
Ingen litar på ingen samma gäller inom vården du som patient har ingen tala om du inte har eller äger något fint:(.

Förstår inte hur ett land som får så mycket turister och har så många utlänska som flyttat in till landet inte har släppt på herrakin det är skrämande.

Jag vet en hel del som flyttat till Frankrike och då även nu är Fransk medborgare både dom som har lite mer än andra och det är en stor enorm skillnad mellan dessa tyvärr .

och man ska inte tala om om man är skild då är man inte värd något även om man gått från mannen p.g.a. av misshandel spelar ingen roll som kvinna är du en nolla .

Mycket skrämande med tanke på ett land som detta .

Jag har även Franska väninnor som får kämpa sig fram med näbbar och klor trots att dom är jätte sjuka. Men ändå ska staten bråka med dessa människor.

Jag har nu förhoppnings vis sänt mitt sista brev till LÁssurance Maladie  i hopp med att dom ska höra av sig nu under maj månad. och om dom inte gör så så kommer den svenska försäkringskassan att hjälpa mig att sända till en högre instans för även dom är intresserad av hur detta löper.
Så jag hoppas att jag ska slippa att dra dom inför rätta men även FÖS i SE tror att vi får nog gå den vägen tyvärr.

Som sagt att vara sjuk är ingen höjdare över huvud taget för det gäller att ha en bra data och mycket papper om man ska vara sjuk i alla fall om man bott i FR :(


måndag 11 maj 2015

2015-05-11 Måndagen

ynk var är fru SOL och var är VÄRMEN.
nu är vi snart i mitten av Maj månad och ingen värme bara regn och rått och grått.

men snart den 16/5 så fyller min minsta dotter hela 29 år inte klokt vad tiden springer i väg. Tycker att det inte var så länge sedan jag höll henne första gången i min famn på Borås BB avd 2 en liten liten tösen på 2650 gr och hela 46 cm lång och i dag är hon låååååång och fin och gift en underbar tös som gått och blivit en dam.

Ja måste erkänna att jag är en RIK kvinna i sina bästa år trots mina sjukdomar som jag och får var eftersom. Jag har ju tre underbara barn som finns för mig och barnbarn så jag är väldigt lyckat lottad men sedan har jag ju oxo en underbar svärson som har funnits där länge. och en som kommit nu på senare tid lika underbar så nog är jag rik alltid.

PS Pengar är inte allt kärlek och vänskap är mer värt än nollor 

Ja annars så är man trots allt lite kall pga av att fru sol inte är framme och man tycker att man inte ska behöva ha värmen på nu i maj månad.

Början av nästa månad då ska jag Lina min äldsta dotter och hennes Barn Desiree och Jasmine ut med husvagnen. vi ska köra en sväng över helgen det ska bli kanon kul.

torsdag 7 maj 2015

2015-05-07 Torsdag

som sagt tiden bara flyger i väg fattar inte. Tycker att jag stiger upp kl:0600alla dagar men sedan tycker jag att jag inte hinner med så mycket för helt plötsligt så är det redan kväll och det är dags att gå till sängs.

Ja i alla fall så har jag haft massor av papper o papper att skriva FR har fortfarande inte velat betala ut min pension så det börjar bli ganska många år o dagar nu sista gången dom betala ut min pension var i Mars 2012 så som ni säkert förstår så handlar det inte om några få nollor nu mer utan mycket mycket pengar.

och vem blir lidande jo jag man får ingen hjälp av socialen för där räknas det in att jag får c:a 5000kr se i månaden vilket jag inte får, Problem nr är att FR vägrar att ge papper om det så jag kan inte bevisa att dom slutat häller  att betala utan dom hävdar på att jag ska lämna in deklarations från 2012-2013-2014- och 2015 hur lätt är det att få deklarations papper från FR under dessa år när jag inte får någon inkomst från dem. inkompetenta idioteter säger jag bara.

Det Slatan hade sagt om Fr stämmer så Hahn skulle absolut inte få något straff.

För mig är detta ofattbart att ett Land får behandla en människa på detta sätt.
Frankrike är ett fint land att vara i på semestern men man ska inte ha med myndigheterna att göra om man inte är rik eller har någon chefsposition. För tyvärr så lever herrakin   och den är enormt stark i Frankrike .

Som en liten människa så har man ingen rätt utan dom kan bara köra över en.

för mig är 5000kr extra i månaden enormt mycket pengar gentemot som jag har det i dag med 10000 kr  och detta ska räka till hyra ,el mat medeciner kläder och då ska jag äta minst 6 mål mat om dagen det ni , det gäller att vara produktiv och kunna vända på allt,

vi får väll se hur många rekomenderade brev jag ska sända till dem och hur många brev Försäkringskassan ska sända inann vi lämnar in det till högsta dom stolen om jag har råd vill säga

Man kan inget annat än att bli Trötter på samhället Sverige rekomenderade så enormt för att man skulle jobba inom europa men inte talade om att all försäkring runt dig själv som du jobbat upp under ditt liv det bara försvinner. och du har inga rättigheter trots att man bor i E uland skratt retande tycker jag att detta är.